10-pont.GIF

lurkovilag.hu- Lőrincz Emese
Bogyó és Babóca: Úton az oviba, Társasjáték
Nagyon bájos játékkal találkoztunk! 

Az a gyermek, aki ismeri Bogyó és Babóca meséit, nagyon szeret majd a megszokott "társasággal" együtt játszani. Akik pedig még nem ismerik a meséket, azoknak a játék mellé érdemes egy-egy könyvet is választani Bartos Erika népszerű sorozatából!


A lurkók ( 4,5, 7 évesek) nagy átéléssel játszottak vele, és nagy örömömre szolgált, hogy ismét egy olyan társasjáték akadt a kezembe, amely nem a másik leütéséről, kizárásáról, lehagyásáról, és a versenyfutásról szól! Az igen szép, színes, jó minőségű játékban Bartos Erika megszokott bájos rajzai mellett elhaladva a kicsik jót tehetnek, mint a népmesékben (segíthetenek a szereplőknek), és megtanulják azt is, hogy az úton nem csak rohanni érdemes, így is - úgy is elérik a célt. Mi megfordítva is eljátszottuk a játékot (így is működik,bár ezt a gyártó nem ajánlotta külön), az oviból haza is jutottunk.

Külön ajánlom a játékot ovikezdőknek, illetve mindenkinek, aki egy békés, bájos játék mellett kíván tölteni néhány vidám pillanatot a gyerekeivel!

A játék gyártója ( Keller & Mayer ), tehát ismét egy magas minőségű játékkal lepett meg minket. A Hóemberépítés, és a Játszva megismerjük sorozatot már mindannyian ismerjük, a Bogyó és Babóca könyvekből – és hamarosan egy rajzfilmsorozatból is – megismert katicalány és csigafiú szereplésével készült ezen kívül "Memóriaforgó", "Hullámkirakó", "Képkereső" és "Képvarázsló" is. Sőt, egy klasszikus, a "Ki nevet a végén?" óvodásoknak szóló változata is megszületett családi csapatmunkában a Keller & Mayer műhelyben. Kellermayer Sándor gyermekeivel együtt ötletelve találta ki a megunhatatlan sikertermék legújabb verzióját, amelyet az óvodások életkorának megfelelőre szabtak.

lurkovilag.hu- Lőrincz Emese
Játszva megismerjük a színeket - játékajánló
A képességfejlesztő játékok közül érdemes minőségit és strapabírót választani, mert lehet, hogy a kistestvér is szívesen játszana majd velük... 

A Keller & Mayer játékgyártó legnagyobb sikere a "Játszva megismerjük…" sorozat, amelyből a a színek tanításával foglalkozó is igazán hasznos és élvezetes játék a kis óvodásoknak. 
Az ovisoknál a körülöttük lévő világ felfedezésének része a rész-egész viszonyának megismerése. 
Ez a puzzle -amely nem csak puzzle! - erre remek lehetőség. A Keller & Mayertől a "Játszva megismerjük a Színeket" igazán hasznos játék a színek memorizálásához és a rész-egész viszony megtanulásához! 

E dobókockás társasjátékban 4 játéktáblával a 3-6 éves korosztály gyakorolhatja az azonos színek összepárosítását. 

lurkovilag.hu- Lőrincz Emese
Képvarázsló Bogyóval és Babócával
A játék egy fóliázott lapot és sok kis tapadófóliázott képet tartalmaz, így mindig máshogy játszhatjuk el velük Bogyó és Babóca történetét, aszerint, hogy a lurkók hogyan rendezik el a képet. 

A játék megmozgatja a gyerekek fantáziáját. A kisebb elemek kezelése fejleszti a finommotorikát. Egy-egy Bogyó és Babóca mesekönyvvel párosítva igazán remek ajándék! 

Vissza a "Rólunk írták" oldalra