10-pont.GIF
Rólunk

lurkovilag.hu- 2014. október 30.
Túl az Óperencián (szerkesztőségi kedvencünk :) )
"A mese világába röpít bennünket ez a játék, bejárva a rengeteg erdőt, a varázslatos helyszíneket. Utunk során segítségért kiáltó lényekkel találkozhatunk, megküzdünk a sárkánnyal, ami nem biztos, hogy mindig sikerül. Bátorságunkért cserébe kiszabadíthatjuk a vár fogságában élő királylányt és elnyerhetjük a kezét..." 

Tovább a teljes cikkhez

lurkovilag.hu- 2014. október 27.
ÚJDONSÁG - Szép álmokat!
"Ez a bájos, gyorsan megszerethető, színeiben, formáiban és anyagában egyaránt igényesen megalkotott társasjáték mindenki arcára mosolyt csal. Az illusztrációt Pásztohy Panka készítette!..." 

Tovább a teljes cikkhez

lurkovilag.hu- 2013. szeptember 26.
Kalandra fel: Vadmentőkkel irány Afrika!
"A Keller & Mayer játékok egyik idei újdonsága a Vadmentok c. társasjáték új kiadása, amely igazi afrikai környezetben játszódik: a játékosoknak az elejtett vadakat kell élohelyükre visszajuttatni. Az út azonban kalandos. Találkozhatunk segíto karavánokkal, vagy éppen fo ellenségünkkel, az orvvadásszal..." 

Tovább a teljes cikkhez

kismamatitok.hu- 2011. november 06.
Társasjátékokat teszteltünk
"Jön a tél, egyre hamarabb sötétedik, és az időjárás sem mindig teszi lehetővé, hogy kimozduljunk. Sebaj, ha a szobába szorulunk a gyerekekkel, társasozzunk! Most úgyis vadonatúj, kicsiknek való, magyar társasjátékok jelentek meg a piacon. Nekünk is alkalmunk nyílt tesztelni őket, így beszámolónkból kiderül, mi lehet izgalmasabb: szamócát szedni Boribonnal és Annipannival, vagy kitalálni, mit rejtett el Kerekítő manó?..." 

Tovább a teljes cikkhez

pagony.hu- 2011. szeptember 19.- Vera
Aki a játékokat gyártja
"A mi játékaink alapvetően a 3-6, vagy 8 éveseknek készülnek, ez az a korosztály, ahol nem nagyon kell túlbonyolítani a társasjátékokat. Van jó pár társasjáték-séma, amit lehet cifrázni, és mindig lehet valami újat kitalálni, valami plusz elemet beépíteni. Ilyen például az asszociációs kártya a Memóriaforgóban, vagy a dobókocka és a "társasjáték-effektus" a Hullámkirakóban. A Rumini viszont már egy nagyobbaknak szóló, összetettebb, de nem túlbonyolított játék lesz. Ehhez az izgalmas családi társashoz egyébként az alapötletet gyerekkorom egyik kedvenc játéka, egy tengerjárós-utazós játék adta, de persze Judittal és a gyerekekkel raktuk össze...." 

Tovább a teljes cikkhez

femcafe.hu- 2010. december 13.- agnes
Ugorj be egy játékra!
"A Keller & Mayer magyar játékmárkának köszönhetően pedig 2009 óta bárki vendégművésze lehet a show-nak, hiszen ekkor született meg az első Beugró társasjáték, amelyet azóta további kettő követett. Így bármikor az otthonunkba varázsolhatjuk a Beugrót, és barátainkkal közösen játszhatunk egy jót. Ennek az improvizációs társasjátéknak az a lényege, hogy megtudjuk, milyen érzés rögtönözni, és hogy egy percig se unatkozzunk..." 
beugro4.jpg
Tovább a teljes cikkhez

harmonet.hu- 2010. december 6.- Gáspár Katalin
Milyen társasjáték kerüljön a fa alá?
"Fontosnak tartom, hogy a játékokra írt életkori ajánlás ne csak a "szükséges rossz", hanem valódi iránymutatás legyen! A Keller&Mayer játékok között például a "Játszva megismerjük …" sorozat az egészen kicsiknek – és persze szüleiknek, testvéreiknek is – remek elfoglaltságot nyújt, játszva fejleszti a gyerekeket. A színek, a formák, a betűk megismerése minden kicsi természetes kíváncsiságára épít, és sikerélményt nyújt..." 

Tovább a teljes cikkhez

lurkovilag.hu- Lőrincz Emese
Bogyó és Babóca: Úton az oviba, Társasjáték
"A lurkók ( 4,5, 7 évesek) nagy átéléssel játszottak vele, és nagy örömömre szolgált, hogy ismét egy olyan társasjáték akadt a kezembe, amely nem a másik leütéséről, kizárásáról, lehagyásáról, és a versenyfutásról szól! Az igen szép, színes, jó minőségű játékban Bartos Erika megszokott bájos rajzai mellett elhaladva a kicsik jót tehetnek, mint a népmesékben (segíthetenek a szereplőknek), és megtanulják azt is, hogy az úton nem csak rohanni érdemes, így is - úgy is elérik a célt. ..." 

Tovább a teljes cikkhez

kiskameleon.hu- 2010. november 6.
Játékok a Keller & Mayertől
"Karácsony előtt a szülők sokat törik a fejüket azon, hogy óvodás korú gyermeküknek milyen ajándékot vegyenek. Ha nem szeretnék, hogy a gyerek órákat töltsön a számítógép vagy egy videojáték előtt, akkor érdemes a hagyományos képességfejlesztő társasjátékokhoz fordulni. Ezeknek a klasszikus játékoknak egyik nagy előnyük, hogy összehozzák a családot, hiszen a kicsikkel együtt lehet játszani őket. A piacon minőségi fejlesztő játékairól ismert, magyar Keller & Mayer játékok pedagógiai értékük és igényességük miatt népszerűek, kelendőek..." 

Tovább a teljes cikkhez

femina.hu- 2010. november 15. 18:20
Izgi, elnyűhetetlen, pénztárcabarát
Minőségi magyar játékok
"Hogy a Keller & Mayer 21 féle játékából mit válassz a gyermekednek? Íme, néhány remek tipp: Ha még alig múlt kétéves a kis örökmozgó, neki ajánlható a Berakó-Kirakó sorozatból a Piaci séta: a gyermekkézre méretezett, nagy elemekből álló óriás-puzzle különböző nehézségi fokon játszható, így kitűnően alkalmas a gyermek kézügyességének, megfigyelőképességének játékos formában történő fejlesztésére. Amennyiben a gyerkőc már betöltötte a hármat, akkor jó döntés lehet az Úton az oviba elnevezésű bájos és rendkívül népszerű társasjáték, melyben a Bogyó és Babóca-mesék csaknem valamennyi figurája szerepel. Ha a lurkó ügyesen dob és szerencséje van, a sok erdei kaland után ő ér be elsőnek az óvodába..."
femina-keller-es-mayer-1.jpg
Tovább a teljes cikkhez

holgyforum.hu- 2010 október 25. 11:00
Bogyó és Babóca Karácsonyra
"A képességfejlesztő játékok közül érdemes minőségit és strapabírót választani, mert lehet, hogy a kistestvér is szívesen játszana majd velük. Az idén tizenötödik születésnapját ünneplő Keller & Mayer a piacvezető külföldi termékekkel vetekedő minőségű, ovisoknak szánt játékaival lett híres..." 

Tovább a teljes cikkhez

parentia.hu- 2010. november 10.
Bogyó és Babóca - Úton az oviba
"A Keller & Mayer társasjátéka, az Úton az oviba, az egyik legtöbbet forgalmazó internetes könyváruház társasjáték-ranglistáján folyamatosan a legnépszerűbb tíz játék között szerepel. A gyártó véleménye szerint a játék tökéletesen alkalmazkodik a 3-6 éves korú gyerekek igényeihez és jó minőségének köszönhetően évekig is tartós marad, akár óvodai közösségekben is. A vonzó grafikai világ, valamint Bartos Erika népszerű Bogyó és Babóca figurái már csak hab a tortán..." 

Tovább a teljes cikkhez

mamazin.hu
A társasjátékok szerepe!
"A Keller & Mayertől a "Játszva megismerjük a Színeket" igazán hasznos játék a színek memorizálásához és a rész-egész viszony megtanulásához. A szabályjátékok a legbonyolultabbak a 3-6 éves korosztály számára, hiszen itt előírásokhoz kell alkalmazkodni, ugyanakkor ezek a fajta játékok fejlesztik legjobban az alkalmazkodóképességet és a társas kapcsolatokat. A "Bogyó és Babóca - Úton az oviba" társasjátéknak mind képi világát, mind sztoriját élvezni fogják. A közös meséléseket még színesebbé teszik a Keller & Mayer Képvarázslói, hiszen itt a szereplőket, Bogyót, Babócát és barátaikat a gyerekek mozgatják, pontosabban ragasztják a megrajzolt mesevilágba. Karácsonykor pedig biztos siker a nagy klasszikus, a "Ki nevet a végén?" ovisokra szabott változata, ahol tengeri vagy erdei kalandban lehet részük a játékosoknak. ..." 

Tovább a teljes cikkhez